Stadswandeling Veere

 

Maak onder begeleiding van gids Sharon een mooie wandeltocht door het pittoreske Veere. Kom te weten waarom er zoveel Schotse huizen in Veere te bewonderen zijn, wat de binding van Napoleon met dit historische stadje was,  en geniet van al het moois wat je tegenkomt al lopend door de straatjes van Veere.

Met deze tocht ontdek je de mooiste plekjes van Veere : de Grote Kerk, de Stenen Beer, de stadswallen  en het oude stadhuis. Je passeert ze allemaal. Onderweg trakteert Sharon op een heerlijke kopje koffie!

Let op: Deze route is helaas niet geschikt voor mindervaliden of kinderwagens, daar wij meerdere trappetjes tegenkomen op de route, en misschien zelfs een overtochtje met een trekpontje maken.

Eerstvolgende tochten  : 

Op dit moment dagelijkse mogelijkheid om 11.00 en 15.00 uur *

* Onder voorbehoud van beschikbaarheid gids

 

Prijs:            € 13,50  volwassenen p.p.

Kinderen:    0 t/m 4 jaar: gratis   –    5 t/m 12 jaar € 2,50

Duur van de tocht: +- 1.5 – 2 uur
Deze tocht is inclusief: een koffiestop (koffie / thee / fris)

Betaling: u kunt tijdens de tocht contant of middels betaalverzoek betalen

Reserveren:

Mail naar info@zeeuwsespeurtochten.nl o.v.v. stadswandeling Veere. Gelieve in de mail aangeven om welke datum/tijd het gaat, en om hoeveel personen het gaat, vermeld hierbij ook het aantal  kinderen. Bellen of appen kan ook: 06-11616395

Personeelsuitje?

Uiteraard kunt u een stadswandeling ook inzetten als personeelsuitje! Een specifieke datum aanvragen ( die niet in de lijst staat) kan altijd!

De leukste manier om op de hoogte te blijven van alle beschikbare data?
Volg ons dan op Instagram :  Zeeuwse Speurtochten