Stadswandeling Veere

Maak onder begeleiding van gids Sharon een mooie wandeltocht door het pittoreske Veere. Kom te weten waarom er zoveel Schotse huizen in Veere te bewonderen zijn, waarom Napoleon tot 2 keer aan toe een bezoek bracht aan Veere en geniet van al het moois wat dit historische stadje te bieden heeft.

Met deze tocht ontdek je de mooiste plekjes van Veere : de Grote Kerk, de Stenen Beer, de stadswallen  en het oude stadhuis. Je passeert ze allemaal. Onderweg trakteert Sharon op een heerlijke kopje koffie!

Let op: Deze route is helaas niet geschikt voor mindervaliden of kinderwagens, daar wij meerdere trappetjes tegenkomen op de route, en misschien zelfs een overtochtje met een trekpontje maken.

Eerstvolgende tochten:

Maandag 29 Mei  : 11.00 uur & 15.00 uur  ( 2de Pinksterdag)

Dinsdag 30 Mei    : 15.00 uur

Woensdag 31 Mei : 15.00 uur

Prijs: € 12,50  volwassenen p.p.
Kinderen tot 12 jaar gratis

Duur van de tocht: +- 2 uur
Deze tocht is inclusief: een koffiestop (koffie / thee / fris)

Betaling: u kunt voorafgaand aan de tocht contant of middels betaalverzoek betalen

Reserveren:

Mail naar zeeuwsespeurtochten@gmail.com o.v.v. stadswandeling Veere. Gelieve in de mail aangeven om welke datum/tijd het gaat, en om hoeveel personen het gaat, vermeld hierbij ook het aantal  kinderen. Bellen of appen kan ook: 06-11616395

Personeelsuitje?

Uiteraard kunt u een stadswandeling ook inzetten als personeelsuitje! Een specifieke datum aanvragen ( die niet in de lijst staat) kan altijd!

De leukste manier om op de hoogte te blijven van alle beschikbare data?
Volg ons dan op Instagram : Veere Stadswandeling